Afnemers

Oorspronkelijk is Goud in je hand bedacht voor de sport. De reep wordt dan ook al jaren met succes verkocht op hotel- en congrescentrum Papendal en natuurlijk in het topsportrestaurant op Papendal (www.papendal.nl).Vanwege de pure ingrediënten en vele vitamines en mineralen is deze uitermate geschikt voor iedereen.

Goud in je hand is op de markt gekomen middels een zachte lancering. Om dit te bewerkstelligen zijn we per 14 november 2015 gestart met de webshopverkoop en is de reep daardoor gelijk landelijk binnen handbereik voor de consument.

In het grootverbruik zijn we gestart met de plaatselijke Arnhemse grootleverancier Puurland. Puurland is een leverancier van pure voeding met eigen winkel en webshop, die ook een aantal scholen en sportverenigingen in de regio Arnhem tot haar klanten mag rekenen.

Ook het medewerkersrestaurant van Ziekenhuis Gelderse Vallei te Ede heeft Goud in je hand in hun assortiment opgenomen.

Active Living, Vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en gezondheid. Begeleidt en adviseert bedrijven en organisaties in het managen van gezondheidsrisico’s op een eigen unieke wijze. Voor een opdrachtgever van Active Living gaat “Goud in je hand” een vaste waarde betekenen in het keuringsjaar 2016 voor meer dan 800 medewerkers.

Wil je Goud in je hand ook afnemen? Neem dan contact op via info@goudinjehand.nl

“Goud in je Hand” promotie, beurzen, tastings: