Goud in je hand op Sportcentrum Papendal al een groot succes!

Goud in je hand op Sportcentrum Papendal al een groot succes!

Vanaf de lancering van het boek Goud op je Bord werd de reep al gemaakt voor speciale doelen, er werd alleen na opdracht handmatig geproduceerd.

Goud in je hand is echter nu al bijna 3 jaar, dus gelijk vanaf de opening van het Topsportrestaurant, een vast onderdeel in het assortiment. Eerst nog in een plastic folie en sinds kort in de juiste wikkel met alle informatie over het product erop. Goud in je hand is al jaren populair, maar het grote publiek bleef al die tijd nog helemaal buitenbeeld, omdat er geen productievolumes mogelijk waren.

Goud in je hand kent binnen de Nederlandse Topsport echter al veel ambassadeurs onder verschillende topsporters . De reep ligt bij de specifieke herstel tussendoortjes en menig talent sporter en A-sporter maakt er gebruik van. Het Nederlands dames volleybal team, met als vaste uitvalsbasis Sportcentrum Papendal, genieten al de hele zomer van de reep. Zelfs Olympisch kampioen Brazilië, die onlangs als sparringpartner op Papendal was, had het verrukkelijke tussendoortje al ontdekt. Dagelijks werd de bak regelmatig aangevuld.